Verslag Lokerse G1 – Pluimplukkers G2 : 6 – 2

Zondagavond was het dan zover, onze ontmoeting tegen de Pluimplukkers was een feit. Aan het begin van de competitie waren de Pluimplukkers voor ons een van de favorieten. De club is heel ambitieus, zelfs met hun regionale ploegen. Tijdens ons weekend aan zee met onze kids en de mamas hadden Fred en Sander gehoopt op een gelijk spel. Na een beetje puzzelen kwam Fred met een bijna identieke ploeg aan de start als onze vorige ontmoetingen.Donder deed niet mee door een chinees avontuurtje van een week of 3 en Courtin had een dagje feest, maar is daarna wel komen supporteren, geflankerd door 2 sympathieke zussen, waarvoor onze dank!
De twee dubbels werden redelijk makkelijk gewonnen. Gaetan en Liesbeth hadden het de eerste set een beetje moelijk, waarschijnlijk te wijten aan hun fabuleuze opwarming waar ze nog moesten van bekomen.
Fred en Sander hadden in tegenstelling tot de dames het in de tweede set moelijker, doordat Geert en Roald beter in de wedstrijd zaten dan in de eerste set, waardoor wij meer fouten gingen maken. Maar dus 2-0 Lokeren.
Dan de enkels.Fred wist dat hij maar een waterkansje had tegen Simon, maar wou toch eens proberen. Je weet nooit met Simon, als hij eventjes zijn concentratie verliest is er soms iets mogelijk. Maar Simon speelde een goeie match en Fred was niet echt gevaarlijk met zijn drops die anderhalve meter achter het net belandden. Liesbeth was nu helemaal rood aangelopen en had weinig moeite in haar enkel tegen Judith.Joke kwam na het supporteren van de andere competitieploeg het veld opgehuppeld zonder opwarming of iets en blikte Elke redelijk snel in. Sander deed weinig goeds in de eerste set tegen Roald. Maar kon het tij wel keren in de tweede set om dan in een spannende derde set de overwinning voor de ploeg binnen te slepen.
Na de enkels dus 5-1 en wij natuurlijk verrast en blij.
De mixen waren dus maar een formaliteit maar wel en goeie training. Fred en Joke namen het op tegen Simon en Bieke en dat is natuurlijk gene kattepis. Na nipt verlies in de eerste set legt Fred zich neer bij de stuatie en zo pakken de Pluimplukkers hun tweede match van de avond. GD 2 met Sander en Gaetan tegen Geert en Elke was toen al afgelopen en gewonnen door een goeie Tanne die na het warm lopen in de dubbel lekker heet werd gehouden door hare Rik tijdens de enkels.
En zo winnen we met 6-2 wat achteraf in de bar wat vragen opriep omtrent het verdere verloop van de competitie. Kampioen spelen zou leuk zijn, maar volgend jaar in eerste Liga daar hebben weinigen zin in. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

Nog een kleine dienstmedeling.Deze week spelen we nog tegen De mintons die door onze inschikkelijkheid nog een keer op volle sterkte kunnen aantreden. Dus mensen van Sinterklaas voor wat hoort wat. Zorg dat we dat smaken.

Sander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *