Verslag Lokerse G3 – DZ 99 G2 : 0 – 8

Onze 2de partij was een thuiswedstrijd maar voelde voor sommigen aan als de verste verplaatsing ooit. Een dag na de clubdag competitie moeten spelen is nooit een goed idee. Dat we onder een slecht gesternte stonden bleek al zaterdagavond/nacht met het geblesseerd uitvallen van Hannezzz. Iets met een ontsteking aan de pols (een typische vrijgezellenblessure). Gelukkig was buZZe toen nog op de clubdag en kon Buik meteen een vervanger vastleggen (hij dronk er zeker geen Leffeke minder voor).
Voor de gelegenheid werden onze clubkampioenen dubbel B1 (Mul & buZZe) voor de leeuwen gegooid. Ze speelden evenwel niet “hun beste” tactische wedstrijd (lees : zelden zo gelachen met hun tactische blunder). De tactiek bestond er hem namelijk in vooral de B2 te viseren. Niet slecht bekeken. Althans bij goeie uitvoering van het plan. Maar al gauw bleek dat dienen B2 nog nie zo slecht was voor nen B2…integendeel zelfs beiregoe was voor nen B2. Een nieuwe tactiek kon terplekke niet uitgevonden worden en na 2 sets was het over en uit. Pas toen Buik aan zijn enkelken begon zagen onze 2 Toro’s in dat ze tegen iemand anders hadden gespeeld dan dat ze dachten en dat ze vooral de B1 geviseerd hebben. Goe bezig!
Soit. Deze anekdote kon uiteraard de lading (vroege paaseitjes) niet dekken.
Onze damesdubbel ging eveneens in 2 sets verloren… en toen ging het snel.
Buik & Liesbeth hun enkels leken een formaliteit en toen ook Vicky in 2 sets verloor was de buit voor de DZ’ers al binnen.
buZZe leek voor de eerredder te zorgen maar na verlengingen in de 3de set moest hij net het onderspit delven tegen de (echte) B2… die dus echt niet zo slecht bleek te zijn 😉
Ook in de mixen bleken we te licht te wegen en zo kregen we een zware 0-8 door onze neus geboord.
Gezien de detailuitslagen zelfs helemaal niet overdreven 🙁

We gaan het voorlopig houden op een collectieve offday.

Eén gedachte over “Verslag Lokerse G3 – DZ 99 G2 : 0 – 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *