Verslag Lokerse G3 – Lokerse G2 : 2 – 6

Voor deze clubderby moest Lokerse G2 opnieuw aan de slag zonder zijn 2 toppers Kasteel en Caroline. Vicky kwam hen wel verstevigen voor de damesdubbel en –enkel.
Bij G3 is Liesbeth nu definitief in zwangerschapsverlof  gegaan waardoor Els en Elke 3x in actie kwamen.

In de dubbels stond ons allesbehalve makkelijke opdrachten te wachten. Kristel en Vicky kregen het vertrouwen van cpt. Mul om hun mindere wedstrijd in Gentse weg te wissen. Mul & Buik mochten tegen één van de betere dubbelkoppels in onze reeks op een klein mirakel hopen.
Zowel de dames als de heren van G2 startten het best. De verstandhouding tussen Kristel & Vicky was al pakken beter dan in de vorige match. En Mul & Buik hadden redelijk snel door dat zowel Dries als Buzze niet in hun beste dagje waren. Buik & Mul wonnen makkelijk in 2 sets. Kristel & Vicky moesten na verlengingen nog een 3de set toestaan. Daarin liepen ze snel uit en konden ze nadien de kloof handhaven.
Tegen alle verwachtingen 0-2 want vooraf bestempelden we de HD als verliesmatch en DD als een kantelmatch.

In de enkelkes bleven de voorspellingen wel overeind.

Mul had als opdracht tegen Buzze zo weinig mogelijk energie te verbruiken en doorstond deze test met grote onderscheiding. 21-6; 21-2 waren de naakte cijfers 😉 .
Vicky nam de eerste enkel voor haar rekening tegen Els met een competitiepuntje als inzet. In de eerste game werd nog aardig strijd geleverd. Maar na winst van Vicky verdween de weerstand van Els en won ze eenvoudig de wedstrijd
Ook Isabelle had weinig problemen met Elke (die het iets meer voor de dubbeldisciplines heeft). In 2 korte setjes streek Isabelle zo haar 7ste competitiepunt op.
Buik kwam als laatste enkelaar aan de beurt tegen Hannes. In de 1ste set gaven beide spelers elkaar geen duimbreed toe. Samen schoven ze richting 17-17 maar in de eindspurt won de ervaring het op het talent. Hannes van slag want de 2de set opende Buik meteen met een 0-7 voorsprong. Wedstrijd gecontroleerd uitfietsen en de 1-5 (met de bijhorende 2 punten) was een feit.

De mixen stonden dus vooral in het teken van de statistieken. Kristel & Buik konden een verlengstuk breien aan hun winstmatch van tegen Gentse. Buiten het appelflauwteke van Buik  in de 1ste set werd een sterke wedstrijd afgewerkt. Leve de druivensuiker!
Mul en Isabelle hadden het heel wat lastiger tegen Hannes & Elke. De eerste set ging nog naar ons maar nadat Hannes & Elke hun tactiek wat bijstelden verschuifde het speloverwicht in het voordeel van G3.

2-6 en iedereen (alé de venten toch) in een spurtje naar boven om het einde van de voetbal te zien.

De avond werd rustig afgesloten met tomatenvelouté à la Beauprez (waarvoor onze dank) en tegen middernacht besloot Buik om als laatste de cafétariadeur achter zich dicht te slagen… Moe maar voldaan….
tot hij op de parking plots werd klemgereden door het schorriemorrie van Heren 3 en hij onder lichte dwang (en de belofte van veel drank) weer naar boven wordt geleid/gelokt. Maw. het werd alsnog een korte nacht.
Bekijk hier de naakte feiten.

-Buik-

0 gedachten over “Verslag Lokerse G3 – Lokerse G2 : 2 – 6

  1. Gelukkig dat ik nie mee kon doen of ge had uwen enkel ook nog op uw tomat gehad 😉

    Zelfvertrouwen was ver te zoeken hé de zondag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *