Verslag Lokerse G3 – Pluimplukkers G3 : 4 – 4

Zondagavond stonden Pluimplukkers G3 op het menu. De enige ploeg die het waagde ons een puntje af te snoepen. Dat gingen we dus eens goed tonen dat dit louter een “accident de parcours” betrof! Bovendien was het deze keer thuis in onze ouwe getrouwe zaaltje en kon Liesbeth opnieuw aansluiten na een blessure. We gingen er vol voor! 
In het dubbelspel mochten we reeds 4 wedstrijden starten met een 2-0 voorsprong en ook nu werd dit geen probleem.
Liesbeth & Elke wonnen makkelijk in 2 sets. Mul en Buik deden hetzelfde met iets minder marge. 
Er was wel even discussie over het woord “tammen” (Mul zijn koosnaampje als hij niet bij een dropke geraakt) waar blijkbaar al een patent van de Muller op staat.
Maar vrij makkelijk naar 2-0 dus. En onze zetel werd nog iets comfortabeler toen ook Liesbeth haar enkel won. 3-0
Toen Buik zijn enkel verloor (wat dit seizoen nog al ies gebeurde) was dit geen enkel probleem. Het was voor ons een kwestie van tijd dat de 2 punten zouden volgen…
Maar dat gebeurde dus niet!
Vicky ging onverwacht onderuit tegen Seike en ook Hannes liet zich ringeloren door Ewout. Plots stond het terug 3-3 en was het plots alle hents aan dek.
Mul & Elke zetten evenwel hun sterke mixreeks verder en haalden zo een eerste puntje binnen. Jammer genoeg slaagden Vicky & Hannes er niet in hun verloren enkelke te wreken. Op geen enkel moment kregen ze iets in de pap te brokken. Na verlies in de 1ste set volgde zelfs een afslachting in de tweede.
En zo ging een kostbaar puntje verloren en mogen we de Pluimplukkers dit jaar als ons zwarte schaap omschrijven.
Nu ja, in de strijd naar de titel verandert er voorlopig niet zo veel. Binnen 14 dagen staat reeds onze voorlaatste wedstrijd op het menu tegen 4Ghent. Winnen is dan de enige optie!
Nadien is het 2 maand wachten op de resultaten van onze enige overgebleven concurrent Eikenlo. Voor hen geldt dezelfde opdracht : géén puntenverlies. Als ze daar in slagen zijn ze op 22 april te gast bij ons voor een klinkende Championship Game!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *