Verslag Lokerse G4 – Landegem G1 : 7 – 1

Allereerst mijn excuses aan alle lezers voor deze laattijdige editie van dit verlagje. De Poesie heeft het druk op z’n werk, en alzo heb ik wat retard met schrijven. Vanavond al terug competitie dus ik moet me reppen. Voila hier komt het, of hetgene ik er nog van weet.

Zondagavond 23 november, normaal gezienn moesten er een stuk of 6 ploegen spelen en het zou dus een gezellige avond worden. Al snel bleek dat het een après-ski zou worden, want de weergoden waren ons dermate slechtgezind dat enkel Landegem de moeite had gedaan om de verplaasting te maken. Tine was een beetje ziekjes en Vicky moest met de Damesploeg spelen (deze wedstrijd werd uiteindelijk uitgesteld) zodat we in het charmante gezelschap van Elise en Romy onze wedstrijd konden beginnen.

DD1: Elise en Romy tegen Pascale en Cindy (D en C2): normaal gezien een hapje om op te warmen maar de tegenstanders haalden toch 15 en 16, ik geef geen verdere commentaar want Steven en ikzelf moesten tegen Geert en Luc, 2C2’s en ook die haalden 16 en 14. Laat ons maar zeggen dat we alle 4 zwaar toeristisch gespeeld hebben.

DE1: Romy speelde tegen Cindy, die naar eigen zeggen juist verjaard was en 25 zou geworden zijn. Toch proficiat; en alhoewel ik betwijfel dat ze 25 is geworden, zag ze er toch nog goed uit voor hare leeftijd…. Op het terrein werd Cindy professioneel door Romy verslagen; het klassementsverschil was een beetje te groot en de scores van 9 en 14 waren zelfs gevleid.

DE2: Elise mocht tegen Pascale (D) en dat zou natuurlijk geen probleem mogen zijn; maar ons Elise sukkelt een beetje met den opslag, en dat is nog braaf uitgedrukt. Soit, dit doet niets af van de prestatie van Pascale want ze speelde gemotiveerd en pas na 3 sets moest ze de duimen leggen tegen Elise.

HE1: De Steven, naast het terrein de kalmte zelve en zijn ingenieursbrein rustig malend; op het terrein een springkonijn van jewelste. Nu, tegen Bart Ivens, ook een C1 zou hij een sterke match spelen. Bart kwam nooit in de wedstrijd en Steven speelde agressief badminton; wat de zware scores van 10 en 7 ook bewijzen; mooi zo.

HE2: Jo bleek de zwaarste wedstrijd te krijgen. Geert De Clercq heeft ook de capaciteiten om C1 te worden en beide heren gingen er dan ook voor. Wellicht de mooiste wedstrijd van de dag, spijtig genoeg niet voor Jo, want in de derde set verloor hij met 16.

GD2: Pieter en Elise hadden het niet zo gemakkelijk maar uiteindelijk gaven enkele slim geplaatste balletjes in elke set de doorslag om met 17 en 19 winnend af te sluiten.

GD1 Romy en ikzelf mochten dan afsluiten tegen Bart en Pascale, ook dit zou geen probleem mogen zijn maar dat draaide even anders uit. Nu, Romy had de volgende morgen wel 2 uren wiskunde op school en misschien was het ook wel weer die periode van de maand…; ze raakte werkelijk geen pluim; zelfs haar vader zou zich achteraf van pure miserie bedrinken.
Een en ander leidde tot een derde set waar we een aantal matchpunten tegenkregen en na een stressie revival toch nog met 22-20 konden afsluiten.

7-1 winst dus tegen de laatste in de reeks. Blaam voor de Jo natuurlijk want anders was het 8-0 geweest; haha. De voltallige ploeg verwacht dan ook uitgebreide verontschuldingingen in de vorm van alcoholische dranken. Zondag na de broodjes is hij al snel gaan lopen; dus zoals het een bankier past heb ik al wat intrest bijgeteld; en staat de teller nu dus al een extra pintje hoger.

Bedankt aan alle spelers om zich de moeite te getroosten om door de sneeuw te komen spelen en we staan nu heel comfortabel midden in het klassement en kunnen zonder zorgen de rest van het seizoen tegemoet kijken; tenzij Romy natuurlijk nog veel mee speelt…. (das nie waar ze Romy)

-De Poesie-

Eén gedachte over “Verslag Lokerse G4 – Landegem G1 : 7 – 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *