Verslag Lokerse H10 – Vla-Bad H3 : 1 – 7

Laatste match van de kampioenenploeg Heren 10 was thuis tegen Vla Bad H3. Ze stonden tweede in de stand en met een B2 in hun rangen wisten we dat het moeilijk zou worden.

Daarom werd uitzonderlijk beroep gedaan op Fellaini en zijn Fellaini-brothers, onder leiding van een verwaaide schotse trainer Mc Dhont.

Deze zorgde, behalve voor de geestrijke drank, voor een onuitgegeven ploegopstelling waarin ieder van de 9 basisspelers hun kans konden gaan.

Doch het onvoorstelbare geschiedde; onze ongeslagen ploeg ging stelselmatig de boot in. En dit onder het oog van de talrijke supporters en invallers die de wedstrijdtafel ingepalmd hadden voor een zuippartij annex kleurenwies. Tussen de abondance, troel en vooral de miserie door werd een meewarige blik geworpen op de andere spelers die het beste van zichzelf gaven.

Helaas, helaas, driewerf helaas. Alle spelers van Heren 10 werden opgesoupeerd door een geprikkeld Vla Bad. Uit wanhoop greep de coach naar het ultieme redmiddel en bood de tegenstanders cava à volonté aan. Doch deze begrepen de boodschap niet en weigerden te drinken tijdens de wedstrijd.

Alle hoop op een eerredder smolt als sneeuw voor de zon, totdat onze Joris dan toch de ban brak en een 1 – 7 uit de brand sleepte. Dolle vreugde alom, reden om  met een frietfestijn een feestelijk einde aan een schitterend seizoen te breien. Ook hier kregen we de steun van extra supporters en sympathisanten. Waarvoor dank.

Op onderstaande foto herkennen we de kampioenenploeg, uitgebreid met alle occasionele invallers. Enkel de huisfotograaf  ontbrak op het appel (kun je je er nog bij fotoshoppen Jasper?)

Een vermoeide doch tevreden coach,

Rik

PS blijkbaar is er in het strijdgewoel nog een blauwe Victorracket van mij achtergebleven. Hiermee een oproep aan de eerlijke vinder om me deze terug te bezorgen…

0 gedachten over “Verslag Lokerse H10 – Vla-Bad H3 : 1 – 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *