Verslag Lokerse H2 – Lokerse H3 : 4 – 4

Niemand schiet op…

Spanning alom… de match van het jaar… met een zeer billijk resultaat.

De strijd begon bijzonder slecht voor Heren 2.
De dubbels 1 en 4 werden allebei verloren. Klaas en Dirk werden terecht verslagen door Pense & Dries.
De tegenstanders hadden hier en daar wel wat meeval maar ook op de andere punten waren ze beter.
De andere dubbel was bij de ploeguitwisseling duidelijk de match die besliste over winst of verlies. Jammer genoeg konden Famacci en Totem niet winnen. De eerste set ging duidelijk naar Patrick/Wymie… maar de tweede hadden ze moeten binnen halen. Een ruime voorsprong werd cadeau gegeven.

Gelukkig sloegen we terug.
Dirk en Mul speelden een supermatch en veegden de vloer met Wymie/Davy.
De andere dubbel was wel een dubbeltje op zijn kant. De eerste set was er niets te doen aan onze tandem Totem/Buik (21/11), maar uiteindelijk kwamen Ley en vooral Pense beter in de wedstrijd en zo brachten ze Heren 3 terug op gelijke hoogte. In een bloedstollende derde set (waar natuurlijk nen Duvel werd op ingezet (die btw nog nie is uitgekeerd)) was het constant haasje over en konden we ons tweede matchpunt verzilveren. 22-20 scheelt maar een haartje.

In de enkels waren de kaarten eigenlijk al geschud bij de ploegopstelling.
In tegenstelling tot onze verwachtingen speelde Davy Van De Putte (ipv. deley) den eersten enkel. Mul zag alle hoekjes van het veld en ging in 2 sets ten onder.
Op vierde enkel had Famacci de zware taak om Dries te kloppen. Ook dit lukte niet al had er in de tweede set wel meer ingezeten.
De twee andere matchen waren wel duidelijk in ons voordeel.
Klaas kende weinig problemen met Patrick. Bij Buik ging het iets lastiger tegen de Poesie… Als ge elkaar door en door kent is het altijd wat moeilijker. Maar uiteindelijk won ook Buik ook in 2 sets.
Resultaat een billijk gelijkspel waar geen van beide ploegen echt mee opschiet.
Achteraf zorgden we ervoor dat Walter meer dan de handen vol had met alle nodige debatten en het wereldrecord “met 12 om ter snelst kebab opeten” werd iets scherper gezet. Lokerse 3 staat voorlopig op een veilige plaats, wij daarentegen slagen er niet in de aansluiting te vinden met de 4 andere kandidaat-degradanten.
Volgende zondag is het opnieuw the battle of the year, dan komt lotgenoot Oudegem langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *