Verslag Lokerse H4 – De Mintons H4 : 7 – 1

Daar gingen we weer. Dit seizoen nog geen enkele keer volledig de ploeg samen gekregen. Deze keer moesten Ley en Ost kiezen tussen mix of heren. Ley koos voor de vrouwen (wat een verrassing – zie maar naar het ander verslag) , zodat Ost ons kwam versterken.

Ost en Beemer mochten weer samen spelen, daar de vorige keren wel gebleken was dat twee chaoten samen wel eens prachtig badminton kan opleveren en bovenop nog effectief kon zijn ook. Ze mochten uitkomen tegen De Jaeck en De Vos. De combinatie bleek te werken en eerste wedstrijd binnen. Ondertussen gaven Wymie en Pense, die nog eens tijd had om iets sportief te komen doen, Maarten en Niels partij. Een goede tegenstander voor onze oude combinatie : makkelijk winst in twee sets.

Vervolgens mocht Ost geassisteerd door Pense nog eens het zelfde team weerstand bieden. Blijkbaar minder vlot , maar winst in drie sets. Ik en Wymie mochten dan ook het andere vaste koppel partij geven en deden dat in onze slechtste partij van jaren. Gelukkig was de tweede helft van de derde set van een betere kwaliteit : 4-0 na de dubbels voor de derde keer op rij een feit.

De enkels, waar Wymie als vierde ging spelen, werden door Ost en Beemer gestart. Beemer heeft heel hard tegen zichzelf en vooral dien linksen Jaeck gespeeld, maar mocht ondanks veel achterstand , maar dank zij het vuistje dan toch de overwinning in drie sets op zijn naam schrijven. De winst was binnen. Ondertussen maakte ost na een eerste set verlies nog een 4-15 in zijn nadeel goed, en kan dan nipt de derde set naar hem toe halen. 6-0. Het zat er weer in dar er een mocht trakteren. Wymie begon plots last te krijgen van al zijn kwetsuren tegelijk, en Pense kon direct invallen 😉 😉 . Ik was ondertussen mijn enkel gestart tegen De Vos, een C1. Altijd een boeman voor mij. Eerste set steeds voor, tot 18-18, dan den boot in … eerste set was er aan voor de moeite. Tweede set ging vlotter, voor mij dan. De derde set was een feit. Het scenario van de eerste set bleek zich te herhalen, maar werd deze keer werd het pleit in mijn voordeel beslecht. Ondertussen was invaller Pense reeds klaar met zijn wedstrijd tegen een C2 met een stevige back-hand. Twee keer droog 13 en 7-1 was een feit. Pense kon nu eens trakteren !

Volgende keer tegen een directe concurrent, en de makkelijkste ploegen hebben we gehad.