Kortverslag-kortverslag-kortverslag-idem Lokerse H11 – Aalsterse H3 : 4 – 4

De schitterende prestaties van de kampioenenploeg H11 had de aandacht getrokken van de gespecialiseerde pers. De illustere doch gerenommeerde joernawist en taalpuritijnn P. Verlee vroeg, wat zeg ik, smeekte me om onze wedstrijd tegen Aalsterse te mogen bijwonen. Als verslaggever welteverstaan, niet als speler, aangezien onvoldoende geschoold in de edele kunst der pluimmanipulatie.

Met permissie van onze voltallige ploeg werd hij vorige zondagavond getolereerd om aan de zijlijn te genieten van badminton van een andere planeet…

Genoten heeft hij. Aalsterse, als gedoodverfde titelpredendent, deed wat het moest doen; nl onze jongens het vuur aan de schenen leggen. Na de dubbels stonden we 1-3 achter. Du jamais vu voor H 11 !!

Maar H 11 vocht terug: supersub Fransaer, Laurens, Evert en net niet Matthias zorgden ervoor dat de bordjes op het einde van de avond 4-4 aangaven.

Effe gepolst bij een sprakeloze (kan dat wel???) Verlee tegen wanneer we dat episch verslag van hem mochten verwachten… Maar onze sterreporter gaf niet thuis. Was het nu omdat hij zo’n sensationele wedstrijd niet kon weergeven op papier of was het omdat hij gewoon geen tijd had?

Feit is dat de kapitein alweer opdraait voor het relaas van de feiten, waarvan hier de neerslag ter lezing. Wedden dat een bepaald sujet (neen ik noem geen namen) dadelijk zijn pen ter hand zal nemen om de nodige korrecktiez, laat staan naast de kwestie zijnde commentaren te leveren op dit schrijfsel?

De kapitein, Rik

PS bij winst volgend weekend zijn we (al dan niet gedeeld) herfstkampioen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *