Verslag Lokerse H4 – The Flying Shuttles H1 : 6 – 2

Daar gingen we weer eens voor onze eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. Eens niet op het normale uur van 20u, maar een sessie vroeger. Oste kon niet door een familiefeest, waar hij de voorkeur gaf aan eten en drinken en zijn nieuw lief voorstellen dan zijn trouwe ploeg te komen steunen. Wymie mocht dus ook nog eens enkelen.

Kapitein natuurlijk op tijd op post, maar tijdens de opwarming geen Ley te zien. Toch even bellen. En eveneens een tweede keer bellen en dan Sofie aan de lijn krijgen. Het vermoeden werd bevestigd, Ley had de verandering van uur niet gezien. Enige motivatie van de Pense later , en Ley op weg om een dubbel en een enkel te komen spelen.

Na wat gepuzzel toch twee dubbels kunnen starten, met Pense en Beemer die redelijk vlot de tegenstand kon overtuigen dat het niet voor deze keer zou zijn. Ikzelf met Wymie moesten iets meer krabben en zelf twee keer een inhaalbeweging doen, om met verlengingen deze wedstrijd toch binnen te halen. 2-0. Goed vertrokken.

De tegenstander stond erop om eerst de eerste dubbel te spelen, zodat Ley, ondertussen lokeren teruggevonden, nog wat kon wachten om zijn dubbel met Pense aan te vatten. Wymie kon zijn enkel starten en snel verliezen, met de magere score in, de eerste set van 3 punten. Echter niet het record voor die avond…(zie later). Mezelf en Beemer mochten de eerste dubbel aanvatten en slaagden erin om deze ook naar lokeren te halen. Beemer kon zelfs rusten, want ik mocht het meeste werk verrichten (cfr Beemer en tegenstand). 3-1 na drie dubbels en een enkel.

Ley en Pense mochten nu ook aantreden en sloegen er in om in drie sets , ook deze laatste dubbel naar ons toe te halen. Zoals vroeger, he … alle dubbels winnen en dan krabben voor de enkels.

Beemer was ondertussen zijn enkel gestart, en blijkbaar moest hij enkel op het terrein staan. De tegenstander maakte de punten voor hem. Winst was nu reeds een feit.

Kon Ley voor zijn tweede match optreden en de eerste enkel spelen. Ziehier waar het record gehaald werd van een magere 2 punten voor Ley. Gelijktijdig mocht ik het terrein op, als derde enkel, met verlies van de eerste set. Toen wat discussie over een pluim die mijn inziens duidelijk op de lijn was, toch mijn specialiteit 😉 , welke me wel de motivatie gaf de tweede en uiteindelijk ook derde set naar me toe te halen.

Winst was een feit en we mochten er duidelijk content over zijn. Goede start van deze terugrondes. Nog felicitaties van de tegenstander die melde dat ik blijkbaar veel beter was in de dubbels dan in de heenronde. Zal die dubbelwinst zijn samen met onzen Fump op het clubkampieonschap zeker …. Daarna wat napraten zonder mix-schotels, die Vicky, net terug, blijkbaar niet meer kan aanbieden. Het werd een vroege avond en op tijd thuis.

Patjen

0 gedachten over “Verslag Lokerse H4 – The Flying Shuttles H1 : 6 – 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *