Verslag Lokerse H6 – Oudegem 3H : 6 – 2

2e wedstrijd, eerste verslagje, toch een mooie 50%.  Tegen de bijna kampioen uit eerste provinciale Wiet Wiet speelden we een verdienstelijke wedstrijd in het godvergeten plaatsje genaamd Ronse; maar we moeten toch toegeven dat die mannen wellicht nog iets te sterk zijn. 2-6 verlies en dus moest er zondag tegen Oudegem gewonnen worden.

Pens had net 43 punten gegolfd, the nearest  to the pin en de eerste prijs weggekaapt en was derhalve niet meer in staat om na zijn overwinningsreceptie nog een racket vast te houden. Beemer, Foer, Wymie, Patjen, Ley en gelegenheidsinvaller Dirk gingen het Oudegemse varkentje wel eens even wassen.

Vermits Ley nog aan de Saint Feuillien blonde aan het nippen was rond 18.45u ergens voorbij Mons, moest onze captain wat schuiven met de opstellingen, want ik kon natuurlijk nooit om 20.00u nuchter op het  plein in Lokeren staan.

Beemer en Dirkie speelden een spannende dubbel en verliezen jammer genoeg met 20-22 en 19-21, ondertussen klaren super-routiniers Patjen-Wymie de klus in de derde set tegen het 3e koppel. Vierde dubbel en opnieuw Dirkie, deze keer met Wymie, super spannende wedstrijd waar ze nipt met 18 in de belle de duimen moeten leggen, zonde.

Ondertussen kom ik het plein opgevlogen om met de Foer HD1 te spelen tegen Tim en Steven. Na 5 maanden inactiviteit vd Foer en bovenvermelde consumpties van ondergetekende, draaide de eerste nog niet mega soepel, maar de klasse van Tom en een occasionele smashsessie van Ley bleek te volstaan om de eerste set binnen te halen. In den tweede was het spel ook kwalitatief terug van weggeweest en was de match vrij snel binnen. 2-2 en nu de enkels. Zowel Beemer als Foer worden afgeslacht met 11 en 5 (!!!) in hun eerste sets, maar nadien pakken ze elk de tweede, en de derde set het omgekeerde plaatje: semi-walkovers met 8 voor Beemer en 9 voor Foer, Knap en weerbaar, onze jongens.

Alle hoop op Pat en Ley om de 2 punten in huis te houden. Na een vestimentaire wissel, met een bizar logo ter hoogte van onze buikstreek, nemen we dus in onze nieuwe tenues de handschoen op.

Pat probeert in zijn wonderbaarlijke stijl de tegenstander volledig onnozel te spelen en zoals we allemaal weten lukt dat meestal; bij één van zijn schijnbewegingen verstuikt Jurgen de Coensel zijne knoesel en dus opgave. Ley vindt dit dat 3 sets leuker zijn dan 2, en dus in een volledig lege sporthal werken we nog een marathonneke af tot 23.00u, die gelukkig wel winnend wordt afgesloten.

We onthouden dat:

–          De Foer eindelijk eens een tenue van Lokeren heeft gekocht, of hij het ook gaat dragen is een andere vraag

–          Hij wel nog altijd 2 verschillende kousen draagt

–          Beemer nen nieuwe tattoo heeft van nen Origami vogel, helemaal niet mis: dames, ga op onderzoek uit !

–          Dirkie 5 kinderen heeft en 2 kleinkinderen, respect ! en derhalve onze best spelende opa is; merci om in te vallen Dirk.

–          Wymie een maatje 7 besteld heeft in zijn nieuwe kledij en dat toch iets te optimistisch was …

–          Onze captain pat in de gazet heeft gestaan met nen omgewaaide schoorsteen op zijn huis, binnenkort gaat hij miljoenen trekken vd verzekering, dus der gaat zwaar getrakteerd worden bij h6 denk ik.

Uw verslaggever Ley

0 gedachten over “Verslag Lokerse H6 – Oudegem 3H : 6 – 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *