Verslag Lokerse H7 – Hoge Wal H1 : 5 – 3

Na onze nederlaag van vrijdagavond in Evergem hadden we absoluut iets goed te maken.
We geloofden rotsvast in onze kansen en we hebben ons herpakt.
Ik had wel een vervanger opgeroepen voor Simon, die onzeker was vanwege zijn blessure op vrijdag. Pieter (Verlee) was bereid om in te springen en hij was zeker een versterking voor ons team.
We konden deze competitiewedstrijd winnend afsluiten, maar het was een zeer spannend verloop, want de laatste partij moest beslissen over winst of gelijkspel.

 Kort verslag van de wedstrijden

Dubbels
De 1ste dubbel was voor Gianni en Werner. Ze wonnen in 3 sets na een spannende wedstrijd : 14-21,21-18 en 21-18. Tegenstanders waren Bart Van Bouchaute en Kristof Bruggheman.
We waren dus opnieuw goed gestart.
In de 2de dubbel namen Gianni en Pieter het op tegen hetzelfde duo. Pieter en Gianni verstonden elkaar zeer goed. Ze verloren wel de 1ste set (16-21), maar hadden zich flink herpakt in de 2de en 3de set : 21-10 en 21-13 winst.
In de 3de dubbel was het een dubbeltje op zijn kant maar Werner en Pieter trokken aan het langst eind na een zenuwslopende partij. Werner en Pieter wonnen de 1ste, maar verloren de 2de set. Tegenstanders waren Harry Willeboordse en Frank De Sutter. In de 3de set was het alle hens aan dek en Werner en Pieter wonnen die 3de uiteindelijk met 21-18. Deze 3de dubbel was beslissend omdat die laatst gespeeld werd.
De 4de dubbel was voor mij en de toch herstelde Simon. We moesten ook aan de bak tegen ditzelfde duo.We konden er 3 sets uitslepen, maar verloren de 3de kansloos met 4-21 !

Enkels
Gianni had in zijn enkelspel weinig moeite met Bart en won dan ook verdiend en vrij makkelijk met 21-13 en 21-7.
Ook onzen ancien Werner had weinig moeite met zijn tegenstander. Hij klopte Kristof in 2 sets : 21-6 en 21-17. Toch een knappe prestatie van Werner !!!
Simon had het niet onder de markt tegen Harry, maar bood toch stevig tegenwerk. Hij verloor echter in 2 sets na een toch gelijkopgaand enkelspel.
Ik moest voor de laatste enkel aantreden tegen Frank. Na 2 spannende sets trok mijn naamgenoot aan het langste eind : 18-21 en 20-22.

Conclusie
– Annick en Myriam : zeer goede wedstrijdleiders en supporters !!!
– Werner is goe bezig, maar ook de youngsters van ons team doen zeker hun duit in het zakje !!!
– Bij mij zit er iets verbetering in mijn spel denk ik , maar blijven trainen is de boodschap !!
– Pieter gaf een meerwaarde aan ons team. ( bedankt om ons te depanneren !!)
– Volgende wedstijd gaan we er weer 200 % voor !!!

-Frank-

2 gedachten over “Verslag Lokerse H7 – Hoge Wal H1 : 5 – 3

 1. “Meerwaarde aan ons team”
  “Versterking”

  Nu ook niet overdrijven 🙂
  Als ge met zulke goeie dubbelspelers als Werner en Gianni moogt spelen, moet ge zelf al niet teveel meer doen 😀

  Da depanneren is trouwens vree graag gedaan. Ik heb me geamuseerd.

 2. Proficiat!

  Anders kunnen we mss de transfer van Pieter Verlee in overweging nemen? (Toen we de laatste keer zonder hem speelden hebben we gewonnen en voor jullie is hij een versterking… :p)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *