Verslag Lokerse H8 – Eikenlo H1 : 0 – 8

Derde keer goeie keer; driemaal is scheepsrecht. Uitdrukkingen die na onze derde competitiematch niet bleken te kloppen.
We waren reeds op voorhand gewaarschuwd dat onze wedstrijd een heruitgave ging worden van de strijd tussen David en Goliath (alle spelers van Eikenlo waren minstens C2), maar in de kopkes zat het allemaal goed (het was ten slotte David die de vorige keer gewonnen had).
Jammer genoeg zat het enkel in de kopkes goed, want eenmaal op het plein werd er niet veel van gebakken.
Zware verliescijfers in drie van de vier dubbels, en ook drie van de vier enkels werden telkens in 2 korte sets verloren. Ook onze trainer-kapitein Rik (die zijn vorige twee enkelpartijen won) werd genadeloos van de mat gespeeld hoewel hij letterlijk bloed en zweet stortte.
De cijfers van deze zes partijen zijn de moeite van het posten niet waard, dus wie eens goed wil lachen, hier de link: toernooi.nl

Toch was niet alles kommer en kwel, want in de dubbelpartij van Frederik en Rik zat er meer in. Jammer genoeg hadden de mannen van Eikenlo hun bril niet op en zagen ze niet dat hun smash duidelijk buiten was. Een discutabele “let” en puntverlies in de derde set deed de veer definitief breken. (18-21,21-16,18-21)
Toch een pluim – onbewuste badmintonwoordspeling – voor de enige dubbel die een beetje op niveau was.
De laatste enkelpartij leek even op een stunt uit te draaien. Tom hield lange tijd gelijke tred met de pas C2-geworden Eeklonaar, maar moest in de derde set dan toch de duimen leggen. (14-21, 21-18, 15-21)

0-8 waren uiteindelijk de zware cijfers die na een avondje badmintonnen op het bord stonden.
Hoedanook, proficiat aan de erg sterke tegenstander (titelfavoriet?) en wij zorgen gewoon dat de volgende match er eentje voor Lokerse H8 wordt 🙂

-Pieter-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *