Verslag Oudegem H2 – Lokerse H3 : 3 – 5

We misten de opstelling van onze technische directeur en hebben in de twee wagens naar de wedstrijd de nodige discussies gehad rond de voor te stellen ploegopstelling.
De enkels waren snel beslist, met Fred als eerste, daarna Patjen om vervolgend Dries en Davy de rangen te laten sluiten.

De dubbels waren wat moeilijker. Na wat wikken en wegen werd het als eerste koppel Fred en Patjen, vervolgens Fred met Pens. Derde voor de eerste keer dit seizoen : Dries en Davy, om af te sluiten met Pens en Dries.

We zijn wel eerlijk geweest en zijn allemaal samen binnengekomen, wat de nodige blikken richting Fred opleverde, en de nodige gesleutel lands de zijde van Oudegem rond hun ploegopstelling.

De wedstrijden dan : koppels een en vier mochten aantreden. Voor mij en Fred tegen Cedric en Glen, duidelijk een uitloper van Fred die binnenkwam, liep de eerste set wat stroef, maar toonden we in de tweede dat er wel meer in zat, al moesten we daar een 11/7 voorsprong nog in extremis verdedeigen en eindigen op 22/24 in ons voordeel. De derde set volgden we steeds op een tweetal punten, maar konden niet genoeg aanvallend spel maken om de wedstrijd uiteindelijk in ons voordeel te doen keren.
Pens en Dries konden het vierde koppel met droge 15 en 16 cijfers opzij zetten. 1-1 en nog op koers voor de 3 dubbels en 2 enkels om te winnen strategy.
Derde dubbel werd dan gespeeld, waardoor de rest kon toekijken (geen andere wedstrijden mogelijk) en konden Dries en Davy hun routine bovenhalen. Winst in Twee sets.
Dan de laatste dubbel met Fred en Pense, die uiteindelijk drie sets nodig hadden om de zege binnen te halen, met een no-stress attitude van Pense op 12/20 in de derde, met nog wat trukken zodat er uiteindelijk kon afgesloten worden op 16/21 in ons voordeel. 1-3 . alles op schema.

De enkels dan, waar ik toch een paar armlengtes en snelheid tekort kwam tegen Cedric. Snel gedaan . Weinig woorden nodig.
Dan drie wedstrijden tegelijk, met Davy, Dries en Fred.
Davy maakte er een kreun wedstrijd. Fred tegen Glenn, liep eerst in het voordeel van Fred, maar toch moest hij in de eerste set de meerdere erkennen in Glenn. Spijtig. Een tijdje in de tweede set op 7/8 besloot Fred zijn voet te blijven staan . Kwetsuur als gevolg en opgave door Fred..
De twee andere wedstrijden liepen nog, en het hing dus af van Dries en Davy. Davy liep het uiteindelijk niet te lang aanslepen en haalde de wedstrijd binnen, waarbij we al onze hoop op Dries zetten , die de eerste verloop, maar de tweede set won. Op naar de derde, waar hij uiteindelijk toch het verschil maakte en de wedstrijd in onze richting liet keren.

Twee heel belangrijke punten die wel eens het ons verblijf in eerste zou kunnen verlengen. We staan nu weer tweede in de ranking …en nog niet zeker van behoud …

-Patrick-

11 gedachten over “Verslag Oudegem H2 – Lokerse H3 : 3 – 5

  1. Ik moe zeggen dak als invaller nie veel brokken gemaakt em, behalve bij mezelf dan … 1 gewonnen, 1 verloren, 1 opgave.Schroyo

  2. merci schroyo, tis niet omdat ge 2 matchen verloren hebt; dat ge niet mee geholpen hebt he; de rest van de ploeg heeft zich moreel kunnen optrekken aan uw verheven aanwezigheid… . Profi ook aan de andere, elkeen heeft weer zijn matchke gewonnen en dus was iedereen weer deelachtig aan het succes. Maar gemengd is toch ook plezant zenne, miauwkes

  3. we hebben enkel schroyo opgeroepen aangezien we 2 basisspelers misten.Pense speelt liever geen enkel, en schroyo is onze vaste invaller….

  4. “en een veteraan van 35 laten invallen kunt ge toch nie echt als versterking inroepen he”, en ik zweer u, ik heb er echt alles aan gedaan om slecht voor de dag te komen: witte wijn, cava, amaretto, amaretto, .. en een heel weekend betonplaten boren dus …LOLOLOLOLSchroyo

  5. Alle anonieme kritieken of aanvallen naar personen worden vanaf heden sowieso gewist. Als je een mening hebt, gelieve uw naam erbij te vermelden.Vielen Dank.

  6. Ron Jeremyhttp://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/773663/2009/03/17/Mario-Bros-geinspireerd-op-porno-acteur.dhtml

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *