Verslag Pluimplukkers G4 – Lokerse G3 : 4 – 4

Lokerse: Liesbeth, Elke, Els, Courting, buZZe

PP: Muller(B1), Wim V.H.(B1), Els(B2), Claire(C1), Seike(B2)

Claire was als trouwe supporter ook op post om ons te steunen

 

Dubbels:

Courtin/buZZe vs Muller/Wim

De dag voordien op het clubkampioenschap konden we de schijn nog hooghouden, maar nu werd nog maar eens duidelijk dat we samen niet het beste dubbelspel spelen. Courting had zoals wel vaker al es last van zijn opslag (en dat ondanks een feilloze voorbereiding) en buZZe kon zijn spel ook niet doordrukken. Muller en Wim speelden wel bijna foutloos en wonnen dan ook droogjes in 2 sets…

 

Liesbeth/Elke vs Els/Claire

Blijkbaar niet hun beste match volgens henzelf, maar ze winnen toch weer makkelijk in 2 sets.

 

Enkels

Courtin vs Muller

Courtin, 68kg droog aan den haak, wou in z’n enkel iets rechtzetten tegen Muller (iets meer kilo’s droog aan den haak).Volgens Elke zit Muller ergens met een lief die niet onaardig kan koken.

Courtin begon niet goed aan de match, maar herpakte zich door mooi rondspelen, en won in verlenging de 1ste set. 2de set ging constant gelijkopgaand , matchpunt voor Courtin op 21-21,
Courtin smasht op lijn of net erbuiten, er wordt led gespeeld. Op de daaropvolgende opslag van Courtin stond Muller nog niet klaar(hoe dat kan is nog steeds een raadsel, aangezien je toch een kleine minuut hebt vooraleer Courtin opslaat).Dus een nieuwe service van Courtin, en het laat zich raden, een opslag 3 meter hoog, en 3 meter ver en weg matchpunt… Gelukkig maakte hij het erna wel nog af … Goede match van onze Courtin!

 

BuZZe vs Wim

1ste set precies toch niet goed wakker want op 5 min. tijd stond het 18-5 in het voordeel van Wim. Toch nog teruggekomen tot 19-18 maar 2 domme fouten later toch setverlies moeten toestaan. 2de set iets verstandiger gespeeld en vrij makkelijk gewonnen. 3de set constant
voorgestaan tot 16-10 en dan opnieuw dom beginnen spelen en de punten iets te snel willen afmaken. Gelijkop tot 18-18, zelfs een matchpunt gekregen maar desondanks ging de 3de set toch verloren.

 

Liesbeth vs Els

Liesbeth kwam nooit in de problemen en won ALWEER vrij vlot in 2 setjes.

 

Els vs Seike

Set 1 ging verloren, maar die dient bij Els alleen als opwarming… Set 2 wordt dan gewonnen, en set 3 is meestal een thriller. Ook nu weer, en jammer genoeg was het geluk aan de zijde van Seike en ze won in verlenging.

 

3-3, beide mixen moesten dus gewonnen worden…

 

Mixen

 

Courtin/Elke vs Wim/Seike

Het lokerse koppel speelde goed samen en won relatief makkelijk in 2 sets zonder echt in de problemen te komen.

 

BuZZe/Els vs Muller/Claire

Set 1 begon moeizaam voor het lokerse koppel, vooral buZZe had het de 1ste punten moeilijk om zich te concentreren en op te laden na de verloren enkel. We herpakten ons en wonnen verdiend set 1. Set 2 direct goed begonnen en constant een 4tal punten voorgestaan tot 19-15 en plots gingen we weer anders(lees:dommer) spelen en het duo van PP maakte het in 1 servicebeurt af…Set 3 konden we ons eigen spel niet meer opleggen, buZZe speelde constant naar de heer ipv naar de dame, Muller verdeelde en heerste en dus verloren we de set en de match.

 

Om te noteren:

 

            –          4-4,nu is het echt wel over en uit wat de titel betreft (mss niet slecht ook want buiten ons Liesbeth steekt er niemand bovenuit)

            –          De lekkere broodjes werden goed gesmaakt door spelers en ‘supporters’

                        Ondanks alweer puntenverlies werd het toch nog een leuke après, met extra gezelschap Lynn (Sioncke) en Andy (Vereecken)

            –          buZZe verliest voor het eerst alle 3 zijn matchen wat hem een rondje kostte.

            –          Courtin, Wim, Lynn en Andy hebben na bijna 1 jaar eindelijk een datum vastgelegd om samen te gaan eten……… ergens in mei

            –          Pluimplukkers komt met een delegatie af naar de trappistenfeesten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *