Verslag Sentse H1 – Lokerse H9 : 2-6

Zondag 9 september, om 10u ’s morgens startte H9 het nieuwe seizoen. Ondanks het heel aanlokkelijke tijdstip waren er een aantal afwezigen uit de basisploeg (Tom Clauwaert, Nils en Lukas waren op reis). Hierdoor bestond H9 uit kapitein Mats, Dirk, Jens en mezelf (Frederik).

Dirk bedacht om van de competitieontmoeting meteen een uitstap te maken. Vermits hij niet elke dag richting Sint-Laureins moest, besloot hij (onbewust) voor aanvang nog even Eeklo te verkennen per auto. Nadat hij toeristisch voldaan was, en zijn gps mee wilde werken, reed hij toch richting sporthal.

Over naar de wedstrijden dan. Door de moeilijke dubbelcombinaties moesten alle dubbels afzonderlijk afgehandeld worden. Vandaar dat we besloten om gelijktijdig een enkel te laten starten indien mogelijk.

Mats gaf als kapitein het goede voorbeeld en won al zijn wedstrijden: enkelspel (tegen C1), dubbel met Dirk en dubbel met mij. Zelf spartelde ik nog even tegen met een behoorlijke foutenlast, maar matchwinst was onvermijdelijk. Na ook enkelwinst van mezelf zaten we hierdoor in een comfortabele 4-0 zetel met nog vier wedstrijden te gaan.

Jens en Dirk besloten wat meer spanning erin te brengen en verloren hun wedstrijd in twee sets. Die spanning werd meteen weer weggewerkt na winst van HD3 gespeeld door Jens en mezelf. Tot slot moesten Dirk en Jens nog enkelen. Beide heren verloren hun eerste set. Bij Dirk was het vat wat af en hij verloor ook zijn tweede set. Jens knokte zich voorbij zijn tegenstander in de tweede set en nam vrij gemakkelijk afstand in de derde set.

6-2 winst: iedereen ging tevreden naar huis.

We onthouden nog de goede ontvangst van Sentse die voor smaakvolle broodjes hadden gezorgd, waarvoor dank!

– Frederik –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *