Verslag Shuttles Opwijk H1 – Lokerse H2

We hadden zondag onze eerste en tevens verste verplaatsing van het seizoen op het programma staan. Centraal in het landsgedeelte, maar zowat in the middle of nowhere, als je het mij vraagt. Gelukkig speelde H1 eerder op de dag in Everberg en dus was het voor de helft van mijn team eigenlijk niet meer dan een tussenstop op weg naar huis.

Tim en Robin waren aan het genieten van een bak pasta met olijven toen ik de zaal binnenkwam met de leftover frangipanne cake van eerder op de middag. De jongens waren in opperbeste stemming door hun mooie resultaat in Everberg. Ze wonnen de match van H1 daar met 3-5. Alleen Robin had nog iets aan te merken door zijn verlies in enkel tegen een D-speler. Het bleek hier om een verdwaalde rus te gaan die wel wat meer ervaring had dan zijn D statuut doet vermoeden. Maar ja de regeltjes van badminton Vlaanderen zijn nu eenmaal zo en daar weten we ondertussen al één en andere over, bla bla bla…
Ook Jasper deed zijn intrede en dus konden we aan de slag. Jasper was per toeval wel nog heel even getuige van een paar naakte douchende meiden, maar veel woorden heeft hij er niet aan vuil gemakt dus de moeite zal het niet geweest zijn.
Wel grappig dat we gisteren net op onze verste verplaatsing het grootste aantal supporters op de been wisten te brengen. Mijn koters waren er weer eens bij door het aangename aanvangsuur. De ouders van Jasper hebben kennissen daar in Opwijk, die waren dus allemaal naar de zaal afgezakt en natuurlijk kon Eddy niet ontbreken als supervisor op het jonge geweld.
Over de wedstrijden kan ik een heel kort zijn. We waren sterker op bijna alle fronten.
Alleen Robin en Jasper verslikten zich in hun enkel tegen evenwaardige tegenstanders. Robin zijn vat leek af na de eerdere matchen in Everberg en Jasper die trachtte Robin nog een traktatie af te snoepen, maar verloor nipt de derde set tegen Koen.
Nu eens een week geen competitie voor ons en dan spelen we al onze laatste match van de heenronde tegen Oudegem.
Captain Sander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *