Zaterdag 14 november : Jeugd Ouder tornooi

Op zaterdag 14 november is het weer zover: die dag gaat voor de 6° keer het jeugd/ouder tornooi door van de Lokerse badmintonclub. Het is de bedoeling dat alle jeugdspelers, zowel de beginnelingen als die met jaren ervaring, een partner zoeken in hun familiekring. Dat kan zowel je papa of mama zijn, maar ook je broer, tante, neef of nicht zijn welkom. Met die partner speel je dan mee in een dubbeltornooi tegen andere koppels. Er wordt rekening gehouden met het niveau, zodat er poules kunnen gevormd worden van ongeveer gelijke sterkte.

Het hele gebeuren gaat dit jaar door in de Lokerse sporthal. Iedereen moet zich aangemeld hebben aan de wedstrijdtafel om 13u15 uur. Zorg dus dat je om 13u00 aanwezig bent. Voor je het veld opgestuurd wordt, krijg je nog een presentatie over de club voorgeschoteld. Het einde is voorzien rond 18u30 uur.

De deelnameprijs bedraagt 5 euro per persoon, te betalen op de dag zelf. Daarin zijn eveneens 2 heerlijke pannenkoeken inbegrepen. Dus niet geaarzeld en zoek vlug een partner. Inschrijven kan enkel online via toernooi.nl vanaf 15 oktober. Hieronder zie je hoe je dit best doet. Op de website vind je een volledige handleiding.

De verdeling van de poules zal op dezelfde website te raadplegen zijn.

Het wordt vast en zeker weer een leuke, ontspannende namiddag voor de hele familie.

Meer info? Tel. 09/348 19 69  of beauprez.piet@skynet.be

Inschrijven via www.toernooi.nl

1. surf naar de site www.toernooi.nl

2. bij ‘zoek tornooi’ vul je in: lokerse bc jeugd ouder

3. klik op het betreffende tornooi

4. klik op inschrijven (dit kan ook zonder login)

5. vul je gegevens in

6. vul ook het onderdeel in waartoe je behoort (tuin/regelmatig/goed/zeer sterk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *