Verslag Shuttle Stars H1 – Lokerse H7 : 0 – 8

Zondagmiddag om 14u had Lokerse H7 een afspraak in Wachtebeke tegen de Shuttles Stars H1. Tijl liet Heren 7 aan zijn lot over door op weekend te gaan en Lander had de kapitein wakker gebeld om eveneens te passen. Daarom kwam naast Jasper ook Pieter Heren 7 versterken (hij bleef maar aanhouden… :p)

Opvallend waren de hoeveelheid blessures in onze ploeg: Lander speelde niet mee door een voetblessure, Seppe had last van de schouder, Tom sukkelde met zijn achillespezen en Pieter was in onvrede met een bepaalde rib. Anyway: solidariteit (met de kapitein) troef in Heren 7!

Maar er werd nog gebadmintond, voor niet zo lang weliswaar. We hadden immers geen problemen met de dubbels. Alle duo’s wonnen vrij vlot hun matchen.

Ook de enkels werden probleemloos doorstaan. Joris speelde de spannendste wedstrijd, maar won vrij overtuigend in de derde set (21-8). Speciale vermelding voor Jasper die zijn tegenstander met 21-3 in de tweede set wegspeelde.

Voor de tweede keer op rij merkte ik de verbaasde blikken op van de tegenstanders die “C2” naast Tom zijn naam zagen staan op het wedstrijdblad. Misschien kan deze prikkeling voor extra motivatie zorgen in het enkelspel bij bovenvernoemde speler. 🙂

We onthouden dat:

– Jasper en Pieter H7 uit de nood hielpen

– je ook kunt winnen met blessures

– veldrijden interessanter is dan badminton voor sommige spelers

– Tom misschien wel de meest onderschatte C2-speler is

– hij nog steeds ongeslagen is in de competitie

– sommige spelers van Heren 7 sterallures krijgen door met dure dreadlocks obscene gebaren rond te strooien in het verkeer

– Heren 7 voor het eerst met 8-0 wint

– dat zeker niet de laatste keer was dit seizoen!

Captain F!
ps. bekijk de foto’s op facebook

0 gedachten over “Verslag Shuttle Stars H1 – Lokerse H7 : 0 – 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *