Lokerse 6H – Gentse 4H : 6 – 2

De doelstelling is ondertussen duidelijk: alles winnen. Dat was niet anders voor onze vierde ontmoeting van het seizoen.

Bij Lokerse tekenden alle spelers present. Na even te moeten wachten doken de tegenstanders gelukkig op, maar de euforie werd beperkt toen we zagen dat ze maar met 3 waren. De vierde man belde 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd af… het zou dus een korte wedstrijd worden. Voor de enkels mocht Rik (4e enkel) op de bank blijven zitten en voor de dubbels Bart en Kris (4de dubbel). Voor we begonnen stond er reeds 2-0 op het scorebord…

Stefaan en Bocky speelden eerst de tweede dubbel tegen Bruno en Sander. Onze mannen waren blijkbaar nog niet genoeg opgewarmd want ze verloren in 2 sets (2 keer 16-21) Sander is een man die in het oog moet worden gehouden.

Vervolgens werd de eerste dubbel aangevat door Stefaan en Manu. We speelden tegen Bruno en Hannes. De eerste wonnen we met 21-10. De tweede ging het iets moeilijker, maar werd toch nog in ons voordeel beslist op 21-18.

De derde en laatste dubbel speelden Rik en Manu tegen Sander en Hannes. Het werd een felbevochten (sportieve) wedstrijd waar we nipt konden winnen met 22-20 en 21-18.

Bart liet het in de eerste enkel afweten tegen Bruno. 15-21 en 16-21.
Davy pakte Hannes in met 21-15 en 21-15.
Kris was onze enigste man die punten kon pakken door te enkelen. Hij kwam uit tegen de gelijkgeklasseerde (sterke) Sander. Zoals altijd maakte Kris het weeral spannend. In de eerste set was Sander duidelijk beter want hij won met 12-21. Na enkele (drop)tips kon Kris de tweede en derde set in zijn voordeel beslechten met 21-17 en 21-19. Kris is goe bezig: van diegenen die regelmatig enkelen is hij de enigste met 100%…

6-2 gewonnen!
Al bij al goed gepresteerd, maar persoonlijk vind ik dat het niveau nog naar omhoog kan. In deze reeks (4de provinciale) zijn we tenslotte bijna enkel D-spelers tegengekomen tot nu toe.

Manu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *