Lokerse G4 – Beveren G1 : 7 – 1

Mannekes, de ban is gebroken en de eerste overwinning van het jaar is een feit.  De immer sympathieke boys en girls van het verre Beveren waren het slachtoffer van dienst.  In de heren dubbel poogde B1 Van De Perre weer zijn trukendoos boven te halen en B1 Pascal van den Eeden wou ook de forcing voeren, maar den Hanzz en de poezzie speelden samen een sterke partij en 12 en 15 winst was zelfs niet eens overdreven, Beveren moest ondergaan.

Bij de dames zijn onze 2 tieners Merel en Kimberley alweer serieus verbeterd tov vorig jaar en dus beloofde het een mooie wedstrijd te worden tegen een B1 en B2 van Beveren. Jammer genoeg was de B1 dame geblesseerd, de opgeroepen c2 dame Karmen deed haar best maar  woog iets te licht om samen met Isabel De Munck (B2) een vuist te kunnen maken en dus konden onze dames de 2-0 vrij éénvoudig op het bord zetten.

Onze vaste invaller Isabelle Geeraerts, opgeroepen op verzoek van zowel Hans als Steven als Vande putte, is precies door haar seizoensstartdipje door in ons ploegje, want Isabel (die van beveren dan) werd geen enkele kans gegeven en met 8 en 9 kon onze Isabel met 1 zweetdruppelke van het veld schrijden.

Ondertussen kreeg den Hans een lesje in techniek van Jo van de Perre, desondanks kon hij door snel en aanvallend te spelen er een derde set uit slepen, maar de ervaring bleek toch van doorlaggevend belang,  verlies dus in de belle en 3-1 voor beveren, het zou een duur setje voor den hans worden; de pens kent dat fenomeen intussen ook.

De joker om het B1 geweld van Beveren op te vangen was eigenlijk van de putte, maar door de blessure van de dame zag het er plotseling heel anders uit.  Kimberley kreeg dus Karmen voor de voeten geworpen dus zich fel weerde, maar Kimberley was toch te sterk.  4-1. 

Hanzz dus op eersten enkel ; met de gekende dramatsche gevolgen J en liet Dronken Roode Oogen Smurf overvliegen van op een receptie om half zat 2den enkel te spelen.  Niet geheel zonder moeite paktij hij de eerste set, 2e veel vlotter en 5-1 op het bord. 

Stressless naar de mixen, waar beide heren (vandeputte met isabelle  en ikke met merel) in hun nopjes waren en met de hulp vd dames werden 2 vlotte zeges geboekt.

We onthouden dat:

-Ons groen balkske op toernooi.nl eindelijk wat groener wordt

-ze mij niet nodig hebben in H4 om enkel te spelen

-Merel weeral 2 cezarrekes dedronken heeft en nadien nog bleef plakken bij de smurf en dus een “probleem” heeft

-den oste en ikke toch efkes gezweet hebben toen twee blauwe zwaailichten opdoken in onze spiegel rond 1 uur ‘s morgens

-Isabelle Geeraerts wreed heeft moeten knabbelen op 1 cezarreke en daarna redelijk snel met de auto kan rijden…

-ge ne polstok kunt opsmoren gelijk nen toep

-als ge moet kiezen om te spelen in de heren of de mixcompetitie, dat er dan maar 1 verstandige keuze is J sorry steven

– ik onder morele druk weer een barbecue wegschenk aan iedereen die vast meedoet en invalt, op voorwaarde dat we niet degraderen, met dank aan Merel voor het nog ies op ten berde te brengen.

-de steven momenteel bezoek heeft van MC Hammer en dat hij dan tegen de namiddag even langskomt naar Antwerpen (de jeugd moet maar eens youtuben wie mc hammer is)

Boink, U can’t touch this Cappie Ley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *