Stijn en Mercedes winnen op toptornooi Drive

2016 - Stijn Van HerbruggenOnze Lokerse toppers zijn meer dan goed bezig! Dat bewezen ze afgelopen weekend op het toptornooi van Drive in Dendermonde.
Stijn van Herbruggen plaatst zichzelf nog eens in de schijnwerpers door het Gemengd dubbel B1 te winnen. Dubbelpartner was niemand minder dan Nining Kustyaningsih.

Ook Mercedes Van Den Eynde kon een oppergaai meegraaien. Samen met Kelly Scoliers (Brasschaat) won ze het dames dubbel B1. Voor Tim Van Herbruggen en Jordy Van Der Sypt ontbrak dan weer de kers op de taart. Hun openingsmatch was nog wel een lastige maar nadien fietsten ze vlot tot in de finale van het heren dubbel A. Daarin bleken de W&L’ers De Pauw-Lenaerts opnieuw te sterk voor ons Lokerse-duo.

In het Heren enkel A stond Tim zelfs als eerste reekshoofd genoteerd. De kwartfinale tegen de Pool Skrzek draaide uit op een pittige driesetter maar de halve tegen De Wit werd kort gehouden. In de finale stond Tim tegenover Alexandre Lallemand. Beide spelers lieten elkaar geen duimbreed toe maar het was wel telkens Lallemand die de set binnen haalt. Nipter kan niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *